full screen background image

„Festivalul Familiei”, în Parcul Expoziţiei din Iaşi

Consiliul Local al Municipiului Iaşi se va reuni în şedinţă publică ordinară astăzi, 31 iulie, pentru a dezbate și un proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui acord de parteneriat cu Arhiepiscopia laşilor în vederea organizării evenimentului „Festivalul Familiei” în data de 8 septembrie 2024.

Arhiepiscopia laşilor, în parteneriat cu Primăria Municipiului laşi, va organiza în preajma sărbătoririi Sfinţilor loachim şi Ana, a patra ediţie a evenimentului „Festivalul Familiei”.

Evenimentul îşi propune să adune împreună în Parcul Expoziţiei oameni şi activităţi de valoare care promovează frumuseţea vieţii şi a familiei.

Se vor organiza ateliere creative pentru copii, ateliere de pictat icoane şi ornamente bizantine, explorare instrumente musicale, şah, caligrafie, construire lego robotizat, ateliere de cusut, experimente ştiinţifice şi alte acţiuni menite să binedispună participanţii.

Totodată, vor fi susținute și mai multe momente artistice.

Cauza socială a evenimentului este de a sprijini copiii din familiile numeroase înscrise în Programul de solidaritate pentru familia cu mulţi copii „Sfântul Stelian”.

Finanţarea evenimentului, în sumă de 74.756 de lei, se va face din bugetul local al anului 2024.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/07/30/ateneul-national-din-iasi-prezinta-spectacolul-de-teatru-iubeste-te/

comments

comments