full screen background image

Reduceri de până la -90% în magazinele din Shopping City Suceava

Shopping City Suceava lansează mult așteptata campanie a reducerilor de vară, care aduce clienților promoții de până la 90%.

În perioada campaniei, vizitatorii centrului comercial vor avea ocazia să achiziționeze produsele lor preferate la cele mai bune prețuri.

În cadrul campaniei, se aplică reduceri considerabile la o gamă variată de produse: articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, articole sportive, librărie, telefonie, electronice și electrocasnice, moblier, decorațiunie și multe altele.

Promoțiile din această perioadă permit achiziția la prețuri mai mici a multor piese vestimentare de bază, dar și în trend, a articolelor de încălțăminte sport, casual sau pentru ocazii speciale, a unei selecții de cărți pentru toate gusturile și vârstele, a decorațiunilor și pieselor de mobilier, precum și a celor mai moderne echipamente electronice și electrocasnice.

De asemenea, Shopping City Suceava este destinația perfectă și pentru oricine este dornic să se pregătească pentru un stil de viață activ, cu echipamente sportive de calitate, acum la preț redus, dar și pentru oricine are în plan să reînnoiască accesoriile telefonului său.

Într-un mediu plăcut și primitor, Shopping City Suceava oferă o experiență la cumpărături unică și oportunitatăți nenumărate pentru a vă bucura de produse de calitate la prețuri accesibile.

Shopping City Suceava face parte din portofoliul fondului britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud- Est, totalizând peste 340.000 mp. Deschis în aprilie 2008, Shopping City Suceava este primul parc de retail din judeţ. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 46.000 mp Shopping City Suceava reuneşte peste 90 de magazine de renume naţional şi internaţional, printre care hypermarketul Carrefour, Mobexpert, Media Galaxy, Leroy Merlin şi NewYorker. Shopping City Suceava este situat la 5 minute de centrul oraşului şi dispune de 1.300 de locuri de parcare. Alături de Shopping City Suceava, portofoliul Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF) din România include Era Shopping Park Oradea.

 

comments

comments