full screen background image

Măsuri pentru îmbunătățirea activității piețelor agroalimentare

Primarul ales al municipiului Piatra Neamț, Adrian Niță, a anunțat, din nou, o serie de măsuri pe care le va lua, începând lin luna octombrie, pentru îmbunătățirea activității piețelor agroalimentare.

El a subliniat importanța facilitării vânzării produselor la prețuri corecte și a invitat atât funcționarii publici, cât și producătorii locali, să contribuie la dezvoltarea unui plan de măsuri eficiente.

Adrian Niță a declarat că va propune viitorului Consiliu Local schimbarea regulamentului de funcționare al piețelor din oraș și că va căuta soluții pentru ca piețele din cartiere să fie modernizate și funcționale.

El a făcut un apel către angajații Primăriei și conducerea firmei Urban, care administrează piețele din oraș, să pregătească un plan detaliat care să sprijine producătorii locali.

Niță s-a referit și la importanța implicării cetățenilor în procesul decizional, invitând producătorii locali să își exprime opiniile și să transmită sugestii privind măsurile care ar putea fi luate pentru a-i sprijini.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/07/23/reparatii-si-igienizare-la-upu-spitalului-neamt/

comments

comments