full screen background image

Se redeschide Piața “Dacia” din Iași

Piața “Dacia” din Iași va fi redeschsă.

Direcția pentru Agricultură Județeană Iași, în colaborare cu Primăria Municipiului Iași, SC EcoPiața SA, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Iași, SC Servicii Publice SA, Asociația Producătorilor Locali – Produs în Iași și Academia Română – filiala Iași, organizează duminică, 21 iulie, evenimentul „Satul în bucate”, prin intermediul căruia se vine în sprijinul consumatorilor ieșeni, facilitând accesul exclusiv către produse și producători locali.

Această inițiativă își propune să aducă în atenția publicului pe cei ce trudesc pentru consumatori, prilej deosebit prin care producătorii locali pot împărtăși particularități din tainele muncii lor.

Producătorii locali care doresc să se implice în acest proiect sunt rugați să contacteze organizatorii la numărul de telefon 0232.255.958.

Participarea este gratuită și se adresează exclusiv producătorilor din județul Iași, aceștia având ocazia de a-și pune în valoare munca și de a pune direct pe mesele consumatorilor propriile produse.

 

comments

comments