full screen background image

Cursurile de vară „România – Limbă și civilizație”, la UAIC

Miercuri, 17 iulie 2024, la ora 10.00, a avut loc la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) deschiderea Cursurilor Internaționale de Vară „România – Limbă și civilizație”, ediția a 52-a.

Cursurile vor avea loc în perioada 17-31 iulie 2024 și vor participa 75 de studenți, profesori și cercetători din 13 țări (China, Coreea de Sud, Franța, Germania, Grecia, Indonezia, Israel, Letonia, Polonia, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Republica Moldova, Slovenia și Statele Unite ale Americii).

Timp de 14 zile, studenții, profesorii și cercetătorii vor participa la cursuri practice de limba română, dar și la diverse activități prin care se urmărește îmbogățirea noțiunilor de limba română și, în același timp, familiarizarea cu aspectele importante ale civilizației autohtone.

Pe lângă aceste activități, participanții vor vizita Palatul Culturii din Iași și vor efectua două excursii de studii în județele Moldovei.

Mai multe informații despre Cursurile Internaționale de Vară „România – Limbă și civilizație” se găsesc la adresa: https://www.uaic.ro/en/international/romanian-language-courses/

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/07/16/uaic-ocupa-locul-176-in-lume-conform-clasamentului-world-university-rankings-for-innovation-2024/

comments

comments