full screen background image

Învață de la Antreprenori, proiect al CCI Botoşani

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Botoșani demarează un nou proiect denumit “Învață de la Antreprenori”, în baza unui protocol de colaborare semnat între Camera de Comerț și Industrie a României și Ministerul Educației.

În urma acestui protocol național, va fi încheiat un acord similar între Camera de Comerț și Industrie Botoșani și Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, care va facilita implementarea proiectului la nivel județean.

Proiectul “Învață de la Antreprenori” va aduce antreprenori de succes din diverse domenii de activitate în toate liceele din județul Botoșani, unde vor susține ore deschise, împărtășind elevilor experiențele și cunoștințele lor practice.

Scopul acestui proiect este de a inspira și educa tinerii, oferindu-le o perspectivă reală asupra mediului de afaceri și a antreprenoriatului, și de a încuraja dezvoltarea abilităților antreprenoriale încă din timpul studiilor.

Proiectul va fi implementat începând cu anul școlar viitor și se va desfășura pe o perioadă de cel puţin doi ani de zile.

În primul an se vor viza toate liceele din judeţ, iar începând cu al doilea an școlar, proiectul va fi extins și la nivel de gimnaziu, pentru a ajunge la un număr cât mai mare de elevi.

În prezent, Camera de Comerț și Industrie Botoșani înregistrează participarea antreprenorilor la aceste acțiuni.

Cei interesați să contribuie la formarea noii generații de lideri și antreprenori sunt invitați să se înscrie la nr. de telefon 0331711039 sau mail: secretariat@cciabt.ro.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/07/04/peste-400-de-slujbe-disponibile-in-judet/

comments

comments