full screen background image

Suceava Blues Festival, la Cetatea de Scaun

Mai este o zi până la deschiderea Suceava Blues Festival, care se va desfăşura în perioada 5-6 iulie 2024, pe Platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei.

Accesul este gratuit pe toată perioada Festivalului.

Donațiile pentru continuitatea acestuia sunt apreciate.

Spectacolele încep la orele 18.00 și durează pînă la ora 23.00, după care se poate rămâne la un after-party. Porțile se deschid la orele 16.30.

Nu este permisă intrarea cu băuturi și mâncare din afara incintei. Găsiți tot ce aveți nevoie la standurile din interior.

Înregistrarea concertelor cu aparatură video performantă este interzisă.

Difuzarea materialelor pe posturi de televiziune fără acordul artiștilor sau organizatorilor, de asemenea.

Există o zona de campare în zona Festivalului, de asemenea gratuită.

Standurile cu viniluri, CD-uri, cărți, tricouri oficiale va fi amplasat aproape de zona de acces. Tot acolo va fi și întâlnirea cu artiștii pentru autografe.

Apelați cu încredere la voluntarii festivalului. Sunt drăguți și foarte prietenoși.

Locurile de parcare sunt suficiente, nu blocați căile de acces în backstage.

Pentru cei care vor să urmărească meciurile, sunt terase pe lângă locația festivalului unde veți putea arunca o privire la televizor.

Printre artiştii internaţionali se numără Matt O’Ree (SUA), Mighty Mo Rodgers (SUA/Italia), Sax Gordon & Luca Giordano Band (SUA/Italia), şi Funky Road (Franţa). Din România vor urca pe scenă Bluemans, Marcian Petrescu BluesHarp Band, Rareş Totu plays Santana şi Hazard Blues Band.

Pe lângă concerte, festivalul va include lansări de discuri, un mini-târg de discuri-vinil şi un stand de suveniruri şi merchandise oficial.

O noutate a ediţiei este tombola cu premii de peste 3.000 de euro, constând în aparatură de audiţie high-end, oferite de unul dintre sponsorii festivalului.

Fiecare tricou achiziţionat de la standul Festivalului va include un bilet de tombolă, extragerea urmând să aibă loc sâmbătă seara, înaintea ultimului recital.

Suceava Blues Festival este dedicat memoriei lui Fani Adumitroaie, cel mai important artist de blues al Sucevei şi unul dintre pionierii blues-ului din România. În cei 15 ani de existenţă, festivalul a adus pe scenă nume sonore din lumea blues-ului, contribuind la poziţionarea Sucevei pe harta culturală europeană.

Pentru mai multe informaţii şi detalii despre artişti, vizitaţi site-ul oficial al festivalului (Suceava bluesfestival.ro) sau pagina de Facebook a evenimentului.

Suceava Blues Festival este realizat în asociere cu Primăria Municipiului Suceava şi în parteneriat cu Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Naţional al Bucovinei, USV şi Casa de Cultură a Studenţilor.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/07/07/suceava-blues-festival-in-fata-casei-de-cultura/

comments

comments