full screen background image

A avut loc prima ediție a Cupei Esplanada Uricani!

S-a încheiat prima ediție a Cupei Esplanada Uricani!
Un grup civic din satul Uricani a organizat ieri, 29 iunie 2024, prima ediție a concursului de badminton Cupa Esplanada Uricani. Locul de desfășurare a fost noul parc de agrement, realizat în localitatea menționată anterior de către Primăria Comunei Miroslava, Lidl România și Fundația Comunitară Iași.
Evenimentul s-a bucurat de participarea a zeci de persoane, încântate de ideea inițiată de grupul civic din satul Uricani. Printre cei care au luat parte de competiție s-a aflat și sportivul Lucian Popa, care a reprezentat comuna Miroslava la competiții internaționale, obținând premii extrem de importante.

Cine sunt câștigătorii competiției

Așa cum este normal, competiția a avut și câștigători, care au primit cupe și mici premii din partea organizatorilor.
Astfel, la categoria Copii s-a impus Bea Pilat, la categoria Adulți s-a impus Beatrice Chiruță, în timp ce la Dublu s-a impus echipa formată de Beatrice Chiruță și Gabriela Ungureanu.
„Felicităm organizatorii, în frunte cu Gabriel Amarandei, Bogdan Vasilache și Ștefan Pilat, dar și participanții care s-au înscris în această competiție”, au precizat reprezentanții Primăriei Comunei Miroslava.
Sponsorul principal al competiției a fost MiniCoop Multimarket Uricani.

comments

comments