full screen background image

Abonamente pentru meciurile Politehnicii Iași

Începând de miercuri, 29 iunie, ora 16.00, îți poți procura cardul de abonat pentru meciurile Politehnicii Iași în sezonul 2024/2025.

Tarifele pentru abonamente au valoarea a 10 bilete de acces, conform prețurilor minime stabilite pentru sezonul 2024/2025, ceea ce înseamnă un avantaj de cel puțin 50% în favoarea achiziționării abonamentului.

În tabel, găsești comparația cu prețurile la bilete și abonamente din sezonul precedent:

CARE ESTE AVANTAJUL CARDULUI DE ABONAT?

Abonamentul iți permite accesul, cu locul asigurat, așa cum ți-l alegi, la toate partidele oficiale ale echipei noastre din Superligă și Cupa României, dar și la jocurile amicale, în total peste 20 de partide. De exemplu, în sezonul precedent, Poli a jucat în Copou, pe terenul Stadionului Emil Alexandrescu, 19 meciuri oficiale și altele 4 de pregătire. De asemenea, achiziționarea cardului te scutește de timpul pierdut la cozi pentru procurarea biletului la fiecare eveniment sau de cheltuieli suplimentare cauzate de majorări ale prețurilor.

CUM REÎNNOIEȘTI ABONAMENTUL DIN SEZONUL TRECUT?

Suporterii care au avut abonamente în sezonul 2023/2024 au posibilitatea să-și reînnoiască tichetele de acces, pe același loc, cu 10% reducere față de prețul stabilit, în perioada 29 mai – 14 iunie 2024, toate locurile fiind blocate până la data respectivă. Dacă se dorește schimbarea locului, abonatul nu mai beneficiază de reducere. La Family Zone se emit doar cardurile pentru reînnoirea abonamentelor. În campionat, copiii sub 14 ani, însoțiți de un adult, vor beneficia de gratuitate în sectorul A2 Family Zone, pe baza tichetului cu valoare 0 eliberat, pentru fiecare meci, la casele de bilete.

CUM DEVII ABONAT?

Chiar dacă nu ai avut abonament, începând de miercuri, 29 mai, îți poți procura cardul pe locurile disponibile, neocupate de abonații din sezonul precedent, la prețul fără reducerea aplicată vechilor abonați. Începând de luni, 17 iunie, toate abonamentele sunt accesibile la prețul întreg, în limita locurilor disponibile.

CUM ACHIZIȚIONEZ ABONAMENTUL?

Cardul poate fi procurat în două feluri: la casa de bilete de la stadion și online!

Casa de bilete – program:

16.00-20.00, în fiecare zi lucrătoare, începând din 29 mai.

Pentru reînnoire și reducere de 10%, este obligatoriu să prezentați vechiul abonament și un act de identitate.

Online, aici: https://www.entertix.ro/csmpoliiasi/

Pentru reînnoirea abonamentelor online și aplicarea reducerii de 10% este nevoie să parcurgeți toți pașii din aplicație.

CINE BENEFICIAZĂ DE ABONAMENTE GRATUITE?

Cardurile de abonat vor fi gratuite pentru mai multe categorii de persoane, pe baza cererilor și a documentelor oficiale emise de instituțiile competente:

– sportivi medaliați la competiții continentale, mondiale și olimpice originari din județul Iași sau legitimați la cluburi sportive ieșene (inclusiv cei care și-au încheiat cariera)

– elevi din județul Iași cu rezultate notabile la olimpiade internaționale (locurile I, II, III, mențiune, premiu special)

– elevi cu nota finală 10 la Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a și Bacalaureat, în anul 2024, de la instituții de învățământ din județul Iași

– persoane cu dizabilități

– veterani de război

– cetățeni de onoare ai municipiului Iași

– revoluționari

– foști angajați ai clubului de fotbal din Copou.

Cu 3 zile înaintea meciurilor de pe teren propriu se vor emite doar bilete la case și online, deoarece platforma nu permite achiziționarea simultană a biletelor și abonamentelor.

Cardurile de abonat Poli Iași pentru sezonul 2024/2025 se vor elibera până în jurul datei de 10 octombrie 2024.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/06/18/scoala-de-vara-dedicata-viitorilor-studenti-la-usv-iasi/

comments

comments