full screen background image

TUIASI acordă studenților burse și recompense financiare

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) acordă studenților prin intermediul fondurilor proprii ori cu cu sprijinul sponsorilor, burse și recompense financiare pentru activitățile curriculare, extracuriculare și implicarea activă în comunitatea Politehnicii.

Astfel, numai pentru stagii de internship, în diversele departamente ale universității, de la prorectorate la cantină, TUIASI acordă în fiecare an burse în valoare de aproximativ 350.000 de lei.

În plus, partenerii TUIASI au acordat burse pentru studenții universității în sumă de 645.000 de lei în anii 2022 și 2023, întărind rețeaua de sprijin financiar și profesional pentru viitoarele generații de ingineri.

Mai mult, conform datelor centralizate la nivelul universității, studenții și-au completat veniturile în ultimii doi ani prin câștigarea unor premii la diverse competiții naționale și internaționale.

Doar aici au fost înregistrate venituri de peste 450.000 de lei în anii 2022 și 2023.

Pentru a lua parte la aceste competiții, dar și la alte activități precum promovarea universității sau dezvoltarea personală a studenților de la TUIASI, instituția a suportat costurile de transport, cazare, organizare evenimente și taxe în valoare de 815.000 de lei în ultimii 2 ani.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/05/21/evenimentul-10-days-of-ingenium-la-tuiasi/

comments

comments