full screen background image
Apa

Furnizarea apei restricționată temporar în Dorohoi și Broscăuți

S.C NOVA APASERV S.A. Botoșani  informează utilizatorii că echipele de intervenție au remediat astăzi două avarii majore produse pe conducta de transport DN 400 Leorda-Dealu Mare, în localitățile Dolina (Leorda) și Vâlcele (Brăiești). Avariile au apărut urmare a uzurii avansate a conductelor în zonele menționate.

Ca urmare, pentru restabilirea regimului normal de funcționare, respectiv reumplerea conductei de transport și revenirea la debitul normal de apă și asigurarea nivelelor optime în rezervoarele de înmagazinare apa Dealul Mare, S.C. NOVA APASERV S.A.  este nevoită să restricționeze furnizarea apei potabile în municipiul Dorohoi și localitățile Broscăuți, Șendriceni începând de astăzi 14.06.2024, ora 19:00.

În zilele de sâmbătă 15.06.2024 și duminică 16.06.2024, programul de furnizare în municipiul Dorohoi va fi în intervalul orar 09:00 -19:00, iar în localitățile Broscăuți, Șendriceni în intervalul orar 13:00 -19:00.

Programul poate suferi unele modificări în funcție de evoluția parametrilor hidraulici (nivele în rezervoare, debite, presiune) ai sistemului de alimentare cu apă potabilă Leorda – Dorohoi.

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat prin aceaste intervenții accidentale produse ca urmare a vechimii și uzurii conductelor!” transmite conducerea Companiei.

comments

comments