full screen background image

Evenimentul “Lavender & Manners Feast”, la Şcheia

Școala de Etichetă și Bune Maniere, împreună cu Mov de Bucovina și Alianța Franceză Suceava organizează prima ediție a evenimentului “LAVENDER & MANNERS FEAST” care se va desfășura vineri, 14 iunie, ora 17.30, la Mov de Bucovina în Mihoveni, Șcheia.

Codul vestimentar al evenimentului este “garden party” – stil vestimentar elegant, care îmbină eleganța cu lejeritatea, include rochii vaporoase de zi, fuste largi sau pantaloni lejeri și bluze elegante din materiale fluide, în culori pastelate sau înflorate sau monocrome deschise. Ținuta va fi ușoară și confortabilă, dar elegantă și extrem de feminină.

Bărbaţii pot purta costume deschise la culoare sau sacou lejer deschis la culoare și pantalon de culoare închisă.

O sărbătoare a lavandei și manierelor elegante, un eveniment care vă propune momente de răsfăț, de tihnă și relaxare pe terasa elegant amenajată în lanul de lavandă “Mov de Bucovina”.

“Vom asculta muzica bună, în interpretarea Royal Qvartet, cu un repertoriu variat.

Vom avea două mese pentru jocuri de societate: scrabble și activity.

Vom deprinde tehnica realizării de coronițe din plante, doamna Ionela Isopescu ne va fi ghid.

Vom gusta din limonada cu lavandă, fructe, brânzeturi fine, fântână de ciocolată cu lavandă, dulciuri rafinate.

O paradă a creațiilor marca Divad Tayloring, ținute pentru femei și bărbați, specifice codurilor vestimentare diferite, coduri care ne vor fi deslușite de doamna Margareta Lupașcu, expert în etichetă, protocol și ceremonial.

Doamna profesor universitar doctor Sanda-Maria Ardeleanu, președintă de onoare a Alianței Franceze Suceava, directoarea Bibliotecii USV ne va dezvălui rădăcinile franceze ale etichetei.

Doamna Laura-Cătălina Culipei, fondator Mov de Bucovina ne va povesti despre lavanda care aduce încântare și răsfăț și beneficii majore pentru sănătate.

Vom face fotografii în lanul cu lavandă cu fotograf Mihaela Oprișan.

Divad Tayloring, Fruit&Cheese Bar by Eusebiu Beșleagă, Remax Masters, Carmen Style, OFA Ugir Suceava, Isopia ne sunt parteneri.”, au transmis organizatorii.

Participarea este posibilă doar cu înscrierea în formularul al cărui link este:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxMIhJ375f_8yUUVTuv9ZG0LKkFegsU1ZZrfegXOHtoLZVOg/viewform

 

comments

comments