full screen background image

Cercetașii suceveni organizează Festivalului Luminii

Pe 15 iunie 2024, între orele 15:00 și 23:00, în Parcul Central din Suceava, se va desfășura cea de-a XI-a ediție a Festivalului Luminii.

Cercetașii suceveni organizează anual acest eveniment pentru a aduce comunitatea mai aproape și pentru a le permite participanților să descopere „bucuria lucrurilor mărunte”.

Anul acesta, fiind al unsprezecelea an al festivalului în oraș, cercetașii din Centrul Local Ținutul Fagilor Suceava vă vor oferi o experiență de neuitat, o adevărată poveste cercetășească.

Festivalul va oferi o gamă variată de activități pentru toți cei care doresc să se distreze și să experimenteze puțin din viața de cercetaș.

Începând cu ora 15:00, vor avea loc jocuri, ateliere de creație hand-made și alte activități captivante.

Pentru a participa in ,,Ţinutul Jocurilor”, copiii, tinerii și adulții sunt invitați să achiziţioneze, be bază de donație, o carte sau orice obiect de la expoziţia handmade, unde vor primi în schimb un „permis de acces”.

Printre atelierele disponibile se numără diverse jocuri cercetășești precum „Amprenta prieteniei și a gândului bun”, „Vocile Chitarelor”, „Atelierul de gulgute” și, pentru adevărații aventurieri, un „Treasure Hunt”.

De asemenea, participanții se vor putea bucura de activități precum „Fantezie cu sclipici”, „Satul Cercetașului”, „Străluciri împletite”, Ce spun cercetasii?” și „Atelierul Handmade”. Nu în ultimul rând, pentru cei care doresc să își elibereze biblioteca de cărțile care le-au rămas mici, vor avea oportunitatea de a face donații în cadrul campaniei „Ți-au rămas mici cărțile”.

La ora 20.30, se vor amplasa gulguţele, care se vor aprinde la semnalul cercetașilor, în jurul orei 21.30.

Lumânările vor aduce lumina în toate colțurile Parcului Central.

Această inițiativă are scopul de a aduce bucurie și de a uni întreaga comunitate.

Festivalul oferă o oportunitate de a ne elibera de grijile zilnice, de a cultiva speranța și, în contextul actual, de a răspândi pacea în jurul nostru.

Participanții sunt invitați să se bucure de momentele simple și frumoase ale vieții, contribuind astfel la crearea unei atmosfere de bunăstare și liniște în comunitate

Responsabilii de comunicare ai Festivalului Luminii 2024 sunt Alexinschi Alexia, Lăpuşoiu Luca şi Grumeza Magdalena.

Contact:
Telefon: 0744121399/0742007818
E-mail: cltinutulfagilor@gmail.com,
Facebook: Cercetaşii României-Suceava

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/06/09/cercetasii-suceveni-va-asteapta-la-festivalul-luminii/

comments

comments