full screen background image

Conducerea PNL Suceava îl acuză pe Lungu de trădare

Prim-vicepreședintele PNL Suceava, deputatul IOAN BALAN, a declarat, la o ședință a organizației județene desfășurată la Gura Humorului, că pierderea alegerilor la Primăria reședință și la Consiliul Județean “pare să fie și rezultatul unor trădări din partea unor membri importanți”.

În cadrul întâlnirii, președintele GHEORGHE FLUTUR și-a arătat consternarea că, deși a obținut 117.000 de voturi, a pierdut președinția Consiliului Județean.

Vicepreședintele PNL Suceava, DANIEL CADARIU, l-a identificat pe ION LUNGU ca fiind “principalul trădător” și a cerut excluderea lui din partid.

Viceprimarul municipiului Suceava LUCIAN HARȘOVSCHI a afirmat că primarul ION LUNGU a făcut campanie “total împotriva lui, având o înțelegere cu cei din opoziție”.

Primarului ION LUNGU i s-au reproșat lucruri concrete, cu nume și despre cum acesta a mers la organizațiile de pensionari, la directori de școli, grădinițe, asociații de locatari și la oameni de afaceri, dar și la reprezentanți ai diverselor culte.

Anterior, ION LUNGU declarase că LUCIAN HARȘOVSCHI “trebuie să-și asume înfrângerea” în alegerile locale și că acest insucces “a dus și la pierderea” postului de președinte al Consiliului Județean de către GHEORGHE FLUTUR.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/06/13/lungu-harsovschi-sa-nu-imparta-infrangerea-cu-nimeni/

comments

comments