VIVA DEEP MUSIC
VIVA DEEP MUSIC
Sorry, no results.
Please try another keyword

Tradiţie și Inovaţie în Arta Gastronomică, competiție organizată la USV Iași

Carot cake, lime pavlova, chipsuri de mămăligă cu sos birria, cozonac red și prăjitura fantezie, frigărui de creveți cu sos de guacamole, muchi de vită cu sos de trufe și tartă de fructe cu trandafiri sunt câteva din produsele înscrise la Concursul Național Studențesc „TRADIŢIE ŞI INOVAŢIE ÎN ARTA GASTRONOMICĂ” organizat de Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV), în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași, Liga Studenților Agronomi și Veterinari și cu Asociația Studenților Veterinari din Iași.

Concursul are loc astăzi, 10 iunie, la USV Iași, în clădirea TPPA.

Pe lângă studenții de la USV Iași, la această ediție a concursului vor mai participa tineri de la instituții de învățământ preuniversitar precum Colegiul „Virgil Madgearu” Iași, Colegiul Agricol și Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași, Liceul Tehnologic Economic de Turism Iași, Colegiul Tehnologic „Olga Sturdza” Miroslava, Liceul Tehnologic Economic Pașcani și Liceul Tehnologic Hârlău.

Concursul organizat de către USV Iași are ca principal scop educația culinară care susține interesul crescut al studenților și elevilor pentru arta gustului și, mai ales, dezvoltarea culturii gastronomice locale, aflată într-o evoluție în România.

Iași

Distribuie

Din aceeși categorie

Deschiderea anului școlar 2025–2026 în județul Suceava

Consumul de apă va fi facturat diferit, la bloc, de la 1 octombrie

Se schimbă componența Consiliului Județean Suceava, după demisia Irinei Vasilciuc

Grădina zoologică din Stroiești, închisă de autorităţi

Știri sugerate