full screen background image

Mădălina Amăistroaie, mai aproape de Olimpiadă

Sportiva rădăuţeancă Mădălina Amăistroaie participă, în această perioadă, la mai multe competiţii de pregătire înaintea Turneului Final de Calificare la Jocurile Olimpice Paris 2024.

La Cupa Mondială de la Yecheon, Coreea de Sud, 19 – 25 mai, sportiva şi-a egalat recordul naţional deţinut pe 70 de metri, cu scorul de 652 de puncte în proba de calificare.

La concursul World Ranking Conquest Cup de la Istanbul, Turcia, 27 – 29 mai, Mădălina Amăistroaie a avut un parcurs foarte bun în meciurile eliminatorii, trăgând în finala de aur, unde a fost învinsă cu scorul de 6-4 de o sportivă din Turcia.

La concursul World Ranking Veronica Cup de la Kamnik, Slovenia, 30 mai – 2 iunie, sportiva reuşeşte să mai acceadă la o finală, dar pierde medalia de aur la sageată de baraj.

Cu cele doua clasări pe podium cu medalii de argint, sportiva urcă pe locul 30 în clasamentul modial, fiind cu un pas mai aproape de biletul la Paris.

Urmează 3 competitii importante în luna iunie: Grand Prix de Seniori în Croaţia, Cupa Mondială de Seniori Antalya şi Turneul Final de Calificare la JO Paris.

 

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/06/05/continua-lucrarile-la-sala-polivalenta-din-suceava/

comments

comments