full screen background image

Prima Conferință Fain & Simplu la Iași

Sâmbătă, 1 iunie, la Casa de Cultura a Studenților din Iași s-a desfășurat Conferința Fain & Simplu organizată de Mihai Morar.

Cu o audiență de peste 500 de persoane preocupate de autocunoaștere și dezvoltare personală, seara a început cu discursul lui Mihai Morar care a afirmat că Iașul este o ”stare de conștiință și de prezență continuă”.

A urmat apoi primul dialog al serii cu Niculina Gheorghiță, unul dintre cei mai cunoscuți psihologi din România.

A discutat despre piramida conștiinței, modul în care poți să-ți crești vibrația personală și mecanismul din spatele unei relații romantice.

”Exersează starea de observator”, „Cel mai important dar este să fii curios.”, ”Să fim auziți, văzuți și simțiți în inima cuiva.” și ”Lucrează cu gândurile care te scot din starea de prezență.”, au fost doar o parte din ideile pe care Niculina Gheorghiță le-a transmis în dialogul cu Mihai Morar.

În partea a doua a întâlnirii, Alina Robu și Diana Nemeș de la Institutul Brain Map Neuroscience au oferit o perspectivă inedită asupra legăturii dintre inimă și creier.

Inima are propriul ei creier. De aceea, coerența inima-creier este decisivă pentru starea noastră de sănătate“, au afirmat femeile care au scanat și analizat mii de creiere de-a lungul timpului.

Momentul culminant al serii a fost conversația dintre profesorul Constantin Dulcan și Mihai Morar. Invitatul de suflet al conferințelor Fain & Simplu a vorbit despre puterea nemărginită pe care o are mintea subconștientă în viața fiecărui om și a subliniat rolul optimismului în modelarea destinului personal.

Mintea conștientă și cea subconștientă dialoghează permanent.”, ”Monotonia ucide neuronii, varietatea e cea care îi dezvoltă.”, ”Insistența și repetiția sunt mama cunoașterii.”, acestea au fost doar o parte din ideile care i-au încântat pe cei prezenți.

Conferința de la Iași s-a încheiat când Mihai Morar și invitații săi au coborât în mijlocul publicului pentru sesiunea de poze și autografe.

Mai multe detalii despre următoarele conferințe Fain & Simplu găsești pe https://bilete.fainsisimplu.ro/.

Citește și: https://vivafm.ro/2024/06/03/inscrieri-pentru-elevi-ambasadori-ai-asap-romania/

comments

comments