full screen background image

Dosar de candidat: Bogdan Cojocaru – tânărul IT-ist care va moderniza Iașul

Mai sunt câteva zile în care puteți să vă decideți pe mâna cui lăsați destinul județului Iași.

În cursa electorală s-au înscris mulți candidați.

Dar, singurul care îl poate învinge pe Costel Alexe, actualul președinte al Consiliului Județean (CJ) trimis în judecată în două dosare de corupție, este social-democratul Bogdan Cojocaru, un ieșean integru, educat și crescut în spiritul valorilor noastre, un om care iubește cultura, respectă oamenii și pune multă pasiune și suflet în tot ceea ce face!

Familist convins, tată a două fete, Bogdan Cojocaru este absolvent al Facultății de Informatică a Universității Alexandru Ioan Cuza. La doar 40 de ani se poate mândri cu o frumoasă carieră profesională în zona privată, dar și cu o implicare exemplară în viața comunității. A demarat proiecte de sute de milioane de euro în calitate de ministru al Comunicațiilor, a fost parlamentar și a reprezentat Iașul din onoranta funcție de prefect al județului, reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Nu a transformat funcțiile ocupate în vehicule de îmbogățire. Nu are domenii ridicate prin șpagă, nu are afaceri imobiliare și nici procese pentru luare de mită. Este opusul lui Costel Alexe.

Cojocaru a luptat pentru Iași din toate funcțiile publice, a impus un ritm alert marilor investiții guvernamentale ale Iașului, precum Spitalul Regional de Urgență sau Autostrada Moldovei. La ambele proiecte astăzi se lucrează pe șantiere și au termene clare de finalizare.

Și-a început cariera politică în urmă cu mai bine de două decenii în cadrul PSD. A rămas fidel valorilor social-democrate și a luptat ca partidul să redevină un partener al tuturor ieșenilor. Filiala locala a PSD este astăzi o organizație curată, formată din ieșeni de toate vârstele care își doresc cu adevărat să aducă județul Iași acolo unde îi este locul, pe primul loc al dezvoltării.

“Am mare încredere în ieșeni, în valorile noastre și sunt convins că integritatea, moralitatea vor câștiga de fiecare dată în lupta cu corupția și hoția. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Bogdan COJOCARU, viitorul președinte al Consiliului Județean Iași.

Acest material este comandat de Partidul Social Democrat – PSD Organizația Județeană Iași, realizat de S.C. STIL MEDIA S.R.L.

COD MANDATAR: 21240002

comments

comments