full screen background image

Prima piață volantă din Piatra-Neamț

Sâmbătă, 1 iunie, s-a deschis prima piață volantă din Piatra-Neamț, amenajată în zona pietonală a platformei suspendate de peste pârâul Cuejdi (vizavi de Unic).

În cele 12 căsuțe din lemn, producătorii locali din domeniul agricol își vor putea vinde o gamă diversă de produse de sezon (legume și fructe), produse apicole, sucuri naturale, dulceţuri, compoturi, zacuscă, murături, produse de panificaţie, flori şi răsaduri.

Primarul Andrei Carabelea a declarat: „Piața volantă va răspunde atât cererii pietrenilor, dornici de produse naturale și de calitate, cât și producătorilor locali, greu încercați în ultimii ani din cauza condițiilor de desfacere. Mai mult decât atât, această piață volantă, readaptată vremurilor actuale, este o oportunitate pentru promovarea producătorilor locali, a produselor autentice din regiune, precum și pentru promovarea turistică a orașului. Îmi doresc să susținem economia locală și să încurajăm cetățenii să cumpere produse românești”

Această primă ediție a pieței volante este un proiect pilot, iar în funcție de interesul pe care îl vor avea pietrenii, va fi implementat și în celelalte cartiere din municipiu.

Piața volantă va funcționa timp de o lună (1-30 iunie) și reprezintă un proiect-pilot al Primăriei Piatra-Neamț, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Neamț.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/06/03/politista-nemteana-vicecampioana-nationala-la-fitness-si-culturism/

comments

comments