full screen background image

Polițistă nemţeană, vicecampioană națională la fitness și culturism

O tânără polițistă din Piatra Neamț este vicecampioană națională la fitness și culturism.

Ecaterina Braharu, de 23 de ani, din Piatra Neamț, a obținut un succes remarcabil în sport, devenind vicecampioană națională la fitness și culturism.

Angajată în structura Ministerului Administrației și Internelor din 2022, Ecaterina este pasionată de sport încă din copilărie.

După doar cinci luni de antrenamente intense, ea a decis să participe la Campionatul Național de Fitness și Culturism de la Cluj, desfășurat în perioada 15-19 mai 2024.

Aceasta a fost prima sa competiție, în care a dorit să se autodepășească și să evolueze într-o nouă versiune a sa, reușind să devină vicecampioană națională.

Ecaterina a declarat că a trăit momente pline de emoție la prima sa urcare pe scenă, prezentând munca și eforturile depuse pentru a obține cel mai bun rezultat.
Ea își desfășoară activitatea la Biroul Ordine Publică din Piatra Neamț și consideră că sportul o ajută în cariera profesională, menținând o disciplină strictă și o dietă riguroasă, colegii săi obișnuindu-se cu faptul că își aduce mereu mâncarea de acasă.

comments

comments