full screen background image

Workshop “Învățarea – o cale de revalorizare la vârsta senioratului” la USV

Departamentul de Științe Umane și Social-Politice (programul de studiu Asistență socială) din cadrul Facultății de Istorie și Geografie, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, organizează workshopul Învățarea – o cale de revalorizare la vârsta senioratului.

Evenimentul va avea loc în data de 31 mai, de la ora 12.00, în amfiteatrul E129, corpul E, și o are ca invitat pe doamna prof. univ. dr. Violeta PUȘCAȘU, de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, care va prezenta modele de bune practici în privința valorizării și incluziunii persoanelor vârstice pentru o mai bună calitate a vieții și va detalia demersurile și activitățile dedicate persoanelor vârstnice prin proiectele Universitatea vârstei a treia (U3A, Galați și Cluj) și Școala de seniori (Galați și Brăila).

La workshop vor participa reprezentanți ai mediului socio-economic, cadre didactice de la Departamentul de Științe Umane și Social-Politice, studenți de la programul de studiu Asistență socială și studenți masteranzi de la programul Managementul serviciilor sociale și securitate comunitară.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/05/18/7-medalii-de-aur-pentru-usv-la-salonul-international-de-inventica-si-antreprenoriat-inovativ/

comments

comments