full screen background image

Se deschide Liceul Teoretic Internațional Spectrum Iași!

Parte din Lumina Instituții de Învățământ, Spectrum Iași a debutat cu învățământul preșcolar și ciclul primar, din 2015 – gimnazial, iar din anul școlar 2024 – 2025 introduce în planul de școlarizare și două clase de liceu (1 clasă profil matematică – informatică și 1 clasă filologie).

“Echipa noastră de profesori este formată din cadre didactice cu experiență și pasiune pentru predare, dedicați și pregătiți să motiveze tinerii liceeni în a-și atinge potențialul maxim. Fiind parte dintr-o comunitate educațională Spectrum la nivel national și international, având școli în Republica Moldova și în Bulgaria, suntem organizați pe departamente, atât pe latura educativă, cât și pe cea de management, administrative, colaborând și împărtășindu-ne din propriile experiențe. Acest fapt conduce la atingerea unor standard de calitate în tot ceea ce facem pentru copiii noștri. Liceul Teoretic Internațional Spectrum Iași își va deschide porțile tinerilor absolvenți de gimnaziu din septembrie 2024 pentru noi provocări, orizonturi ale cunoașterii și dezvoltării armonioase. Totodată, încercăm să răspundem propunerilor, dorințelor părinților, dar și beneficiarilor direcți în educație, prin asigurarea unui parcurs școlar complet. Dorim continuitate în tot demersul educativ, punând accent pe linia cognitivă în egală măsură cu cea emoțională. Vă așteptăm să faceți parte dintr-o comunitate care încurajează excelența și dezvoltarea personală!”, a declarat Uysal Nurullah.

Planuri de dezvoltare

Lumina Instituții de Învățământ activează de 30 de ani în țara noastră, prima școală înființată fiind Liceul de Informatică Internațional Constanța. Au urmat școlile din București, Cluj, Ploiești, Oradea și Iași. Lumina Instituții de Învățământ este cel mai performant grup educațional privat preuniversitar din România cu un număr de peste 5000 de elevi din peste 40 de țări din care 85% români, cu peste 450 cadre didactice și aproximativ 6000 de absolvenți.

“Avem multe planuri pentru că ne dorim să creștem, să ținem pasul cu schimbările, să ne autodepășim continuu. Dintre proiectele pe care ne concentrăm în anul 2025, amintim doar câteva: Obținerea certificatului School of Character; School of Character reprezintă o acțiune la nivel internațional care își propune să modeleze elevii pentru a îi transforma în tineri responsabili și atenți la problemele sociale actuale, prin învățarea valorilor morale universale. School of Character se concretizează printr-un efort intenționat și de lungă durată având ca scop însușirea valorilor etice, autodisciplina. Școala Internațională Spectrum face parte din proiectul educațional internațional Educația pentru caracter, fiind singura școală din Iași înscrisă în acest program și una din cele 13 din întreaga țară.”, a spus Gianina Hrapciuc, Directoare Școala Internațională Spectrum Iași.

Un alt proiect este FIRSTEP. FirSTep este un concurs bazat pe proiecte științifice și tehnologice, organizat de Instituțiile de Învățământ Lumina în colaborare cu organizații naționale și internaționale de târguri de știință. Competiția FirSTep își propune să dezvolte abilitățile studenților în cercetare, comunicare, prezentare, gestionarea timpului, colaborare și creativitate.
Misiunea FirSTep este de a-i provoca pe elevi să pregătească proiecte STEM și de Științe Sociale, pentru a găsi soluții viabile la problemele de zi cu zi, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la problemele energetice și de mediu ale planetei noastre, pentru a implica elevii și profesorii către un pas suplimentar în olimpiadele de proiecte internaționale. De anul acesta competiția promovează simțul responsabilității față de planeta noastră prin alinierea proiectelor FirSTep la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD) ale Națiunilor Unite.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie: pr@spectrum-iasi.ro sau la numărul de telefon: 0771.181.514

 

Citește și: https://vivafm.ro/2024/05/22/studentii-usv-iasi-la-agronomiada-din-craiova/

Vizitează și: Școala Gimnazială Internațională Spectrum Iași – O școală ca o floare (spectrumiasi.ro)

comments

comments