full screen background image

TEDx Copou revine la Iași cu a doua ediție

Dacă ești gata să te bucuri de gustul dulce acrișor, a doua ediție TEDx Copou te așteptă pe 25 mai, de la ora 10:00 la Grand Hotel Traian (Sala Mihai Eminescu) din Iași.

O nouă experiență inovatoare de neuitat sub tema “Lemon and Sweets” va reuni zece speakeri valoroși din domenii diferite care sunt gata să împărtășească idei inspiraționale și inovatoare cu publicul ieșean.

TED este o organizație non-profit devotată răspândirii ideilor, de obicei sub forma de discursuri scurte și de impact . TED a început în 1984 ca o conferință dedicată tehnologiei, divertismentului și designului, azi acoperind aproape toate subiectele – știință, antreprenoriat, probleme globale și multe alte teme- în peste 100 de limbi.

Organizate independent, evenimentele TEDx ajută la răspândirea ideilor în comunitățile din lumea întreagă. TEDx este un program de evenimente locale, auto-organizate, care aduc oamenii împreună pentru a împărtăși o experiență TED-like.

Tema “Lemon and Sweets” promite o incursiune în lumea ideilor și gusturilor variate, aducând în prim plan două elemente aparent contrastante: tonurile acrișoare ale lămâii și dulceața experiențelor de neuitat. Este un eveniment care va stimula mintea și va oferi oportunitatea de a savura inspirația și creativitatea la superlativ.

Speakerii din această ediție TEDxCopou sunt:

Cristian China Birta–Trainer, Speaker, Blogger;

Michael Bernescu – Office Buildings Manager Palas Campus;

Andrei Dunuță – Sales&Public Speaking Trainer;

Tudor Ciubotari – Curator TEDx ARENI;

Toni Grecu – Entertainer, Scenarist, Realizator TV;

Dragoș Riti – Facilitator și Trainer – Constelații Familiale;

Marian Poboroniuc – Pofesor de Robotică și Neuroprotezare;

Irina Baianț – Soprană;

Irina Păcurariu – Realizatoare și Producătoare emisiuni TVR;

Dr.Bogdan Țuțuianu – Medic primar ATI, Director Medical Arcadia Hospital ATI .

Mai multe detalii pe următoarele pagini:

Web

Facebook

Instagram

comments

comments