full screen background image

Spital Judeţean de Urgenţă nou la Piatra Neamţ

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, şi preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ion Asaftei, au semnat, la sfârșitul săptămânii, în prezenţa prim-ministrului Marcel Ciolacu, contractul pentru construirea noului Spital Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ.

“Punem în practică unul dintre cele mai ambiţioase proiecte în domeniul sănătăţii” a declarat Asaftei, în timp ce Rafila a precizat că “o dată cu semnarea acestui contract important pentru judeţul Neamţ, România a reuşit să aibă un grad de contractatre de 98% din PNRR pentru sănătate”.

Noul Spital Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ va avea 3 corpuri de clădire interconectate și va costa circa 320 de milioane de euro.

“Le mulțumesc colegilor mei Daniel Vasilică Harpa și Adrian Niţă, pentru implicarea de care au dat dovadă pentru deblocarea acestui proiect. Știu că nu a fost ușor să vadă cum un proiect de spital devine armă electorală în mâinile unora cărora le pasă doar de voturi și deloc de oameni! Le urez mult succes în campania electorală! Sunt ferm convins că locuitorii județului Neamț îi vor alege pe cei care construiesc, nu pe cei care blochează și dezbină!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

comments

comments