full screen background image

Scoala Gimnaziala „Colonel Constantin Langa” Miroslava împlinește 120 de ani!

Pe data de 21 mai 2024, Școala Gimnazială „Colonel Constantin Langa” din Miroslava împlinește 120 de activitate neîntreruptă în slujba educației. Astfel, reprezentanții unității de învățământ vă invită să participați, în perioada 20 – 25 mai 2024, la manifestările organizate cu această ocazie.

Evenimentele organizate la ceas aniversar

Pentru a marca acest moment important, reprezentanții unității de învățământ organizează mai multe evenimente interesante. Astfel, în cursul zilei de luni, 20 mai 2024, are loc un atelier și concurs de desene, destinat claselor pregătitoare, intitulat „Școala mea e cea mai frumoasă!”. În aceeași zi are loc și un concurs de cultură generală, intitulat „Cel mai bun câștigă!”.

Marți, 21 mai 2024, ziua în care unitatea de învățământ împlinește 120 de ani de activitate, va fi marcată prin evenimentul „Desene pe asfalt”, prin comemorarea lui Constantin Langa, la Cimitirul „Eternitatea” din Iași și printr-un atelier de confecționat și înălțat zmeie, intitulat „Tot mai sus!”.

Surprizele nu se opresc aici. În ziua de miercuri, 22 mai 2024, are loc un Flashmob și un workshop ERASMUS, intitulat „Tehnici creative de predare pentru promovarea educației incluzive”.

Joi, 23 mai 2024, va fi organizat un concurs pe teme de istorie, intitulat „Mândru de școala mea!”. Tot în această zi vor avea loc și mai multe activități sportive.

Vineri, 24 mai 2024, este organizat un seminar cu exemple de bune practici în activitatea didactică, intitulat „Educația este viitorul!”.

Evenimentele continuă și în weekend, mai multe detalii despre program fiind disponibile în galeria FOTO atașată.

Citește și: https://vivafm.ro/2024/06/18/scoala-de-vara-dedicata-viitorilor-studenti-la-usv-iasi/

Vizitează și: Școala Gimnazială „Colonel Constantin Langa” Miroslava – Unitate de învățământ (scoala-cl-miroslava.ro)

comments

comments