full screen background image

“Truffle and Wine”, la Ferma Sava din Pârteștii de Jos

Ferma Sava din Pârteștii de Jos și Bucătăria Bucovineană vă invită la cea de-a doua ediție a Brunch-ului “Truffle and Wine”.

Evenimentul va avea loc pe 15 iunie, începând cu ora 14:00, la Ferma Sava, un refugiu pitoresc departe de agitația urbană, unde natura și bunătățile culinare se întâlnesc într-o armonie desăvârșită.

Chef Ana-Maria Stan va fi la cârma bucătăriei, pregătind preparate variate ce vor stârni plăcerea simțurilor, toate îmbogățite cu aroma inconfundabilă a trufelor negre. Casa de Vinuri Cotnari vine cu vinuri de calitate ce se îmbină perfect cu mâncărurile pregătite.

“Va fi o ocazie unică de a ne bucura de rafinamentul trufelor și de deliciile unei gastronomii autentice, toate sub cerul senin și printre colinele încântătoare ale Bucovinei. Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de o experiență culinară în natură de neuitat. Locurile sunt limitate, așa că vă recomandăm să vă grăbiți!” au transmis organizatorii.

 

comments

comments