full screen background image

Alianța Dreapta Unită (ADU) și-a lansat candidații la Fălticeni

Vineri după-amiază, la Fălticeni, într-o sală de evenimente, în fața a peste 100 de oameni, ADU (Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei) a lansat oficial candidatul la funcția de primar (tînărul antreprenor Sebastian Lucian Țăpoi) și echipa pentru consilieri locali dar și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava (deputatul Emanoil Ungureanu).

Gazda evenimentului politic a fost Alina Mocanu, o figură mai elegantă și nouă în polica locală, care deține funcția de președinte al USR Fălticeni.

Au fost prezenți și au încurajat candidații locali Cătălin Drulă – președinte USR, Eugen Tomac – președinte PMP, deputatul Dan Barna, Cristina Prună – candidat la europarlamentare și mulți alți oameni din staff-ul politic.

“Motivul pentru care eu fac politică este pentru că îmi pasă! De viitorul copilului meu, de viitorul nostru!” a declarat Alina Mocanu.

Candidatul ADU pentru funcția de primar, Sebastian Lucian Țăpoi, a spus vădit emoționat: “Într-un oraș acaparat de grupuri infracționale și traficanți de țigări eu vin cu ceea ce lipsește acum: verticalitate și bun-simț. Am avut și eu și Alina (n.r. președinte USR Fălticeni) presiuni politice și de altă natură (!!!) și ne-am încurajat reciproc. Sper că ADU va cîștiga alegerile.”

 

Relu Gavril – Ursache

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/04/18/suceava-in-finala-competitiei-destinatia-anului-2024/

comments

comments