full screen background image

Piatra-Neamţ, finalist în competiţia ”Destinaţia anului 2024”

Municipiul Piatra-Neamţ este unul dintre cele 12 oraşe care s-au calificat în finala secţiunii “Oraşe care inspiră” din cadrul competiţiei “Destinaţia anului 2024”, desfăşurată de Asociaţia Institutul Oraşe Vizionare.

Potrivit unui comunicat de presă al primăriei, prezenţa oraşului în finală a fost facilitată şi de eforturile comune din ultimii ani ai administraţiei locale şi mediului de afaceri din turism.

“Drumul până aici a fost destul de lung, cu multe provocări, însă prezenţa în această competiţie ne arată că suntem pe calea cea bună şi ne onorează. Înfiinţarea Organizaţiei de Management al Destinaţiei Piatra-Neamţ a fost unul dintre paşii cei mai importanţi ai acestei călătorii, pentru că a reuşit să coaguleze resursele administraţiei locale şi ale HoReCa într-o asociere care a adus deja rezultate vizibile”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

Cei care vor să voteze municipiul Piatra-Neamţ ca “Destinaţia anului 2024” o pot face, până pe data de 8 mai 2024, pe site-ul www.destinatiaanului.ro.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/04/18/1-300-de-noi-locuri-de-parcare-in-piatra-neamt/

comments

comments