full screen background image

Vasile Asandei, președinte al Asociației ROREG

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est Piatra-Neamț a organizat Adunarea Națională a Agențiilor pentru Dezvoltare Regională ROREG, sub sloganul Unitate în diversitate – vocea dezvoltării regionale din România.

Cei 8 directori ai ADR au prezentat realizările anului 2023, planurile pentru acest an și oportunitatea unor proiecte comune.

Vasile Asandei, directorul ADR Nord-Est, a fost ales președinte al Asociației ROREG, iar vicepreședinți – Sorin Maxim și Csilla Hegedus.

Vasile Asandei a punctat că activitatea Agențiilor pentru Dezvoltare Regională se bazează pe un corp profesional valoros, constituit din peste 1.600 experți în specialități asociate dezvoltării regionale.

El a menționat că acest corp profesional creativ și orientat spre rezultat trebuie consolidat într-o echipă de elită, a cărei voce să răsune puternic la nivel național și european.

“Cred în parteneriat și în colaborarea cu alte entități publice și private care ne împărtășesc viziunea de dezvoltare și am credința că vom fi coerenți, coordonați în acțiuni și mai puternici la masa negocierilor” a declarat Asandei.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/04/03/expozitie-a-iuliei-halaucescu-la-muzeul-de-arta-piatra-neamt/

comments

comments