full screen background image

Seminar profesional găzduit de Consiliul Județean Neamț

Consiliul Județean Neamț a găzduit seminarul profesional cu tema “Buen Vivir – un viitor comun pentru o schimbare transformatoare”.

Evenimentul face parte dintr-o serie de manifestări dedicate Zilelor Asistenței Sociale, fiind organizat de Colegiul Asistenților Sociali Neamț și adresat asistenţilor sociali şi specialiştilor din domeniul social.

“Buen Vivir – un viitor comun pentru o schimbare transformatoare” este tema promovată de Federația Internațională a Asistenților Sociali, temă ce propune să reflectăm la modul în care putem contribui la construirea unei lumi mai bune, echitabile și sustenabile pentru toți.

“Zilele Asistenței Sociale reprezintă o activitate de tradiție, este un moment de analiză cu privire la dinamica serviciilor sociale, la problemele sociale și la obstacolele profesionale existente, dar și o oportunitate de promovare a profesiei în comunitate” a transmis Nicoleta Ciocârlan, președintele Sucursalei Neamț.

Agenda întâlnirii a cuprins prezentări referitoare la rolul asistentului social în luarea deciziilor și intervenția umană și profesională a asistentului social în bunăstarea vieții beneficiarului.

La final au fost înmânate diplome de recunoștință asistenților sociali finaliști la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, precum și altor personalități implicate în promovarea profesiei.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/04/01/a-inceput-campania-piatra-curata/

comments

comments