full screen background image

NSYNC revine în centrul atenției – o nouă melodie în 2024 și un posibil viitor turneu

Celebra trupă a anilor `90, NSYNC, din care făceau parte Justin Timberlake, JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone și Lance Bass, este din nou de actualitate. Fanii muzicii pop ar putea avea parte de surprize plăcute în perioada următoare, fiind posibil chiar un turneu al trupei reunite. Cântărețul american Justin Timberlake a dezvăluit că o nouă melodie NSYNC apare pe viitorul său album din 2024.

Anul trecut, îndrăgita trupă de băieți s-a reunit pentru prima lor melodie nouă după mai mult de două decenii de pauză. NSYNC a lansat „Better Place” ca parte a coloanei sonore Trolls Band Together pe data de 29 septembrie 2023. Noul album al lui Justin Timberlake din 2024, intitulat Everything I Thought I Was, include o melodie – Paradise – la care artistul a colaborat cu foștii colegi de trupă – JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone și Chris Kirkpatrick.

Aceste vești au readus numele NSYNC aproape de publicul pasionat de muzică pop. Fanii își doresc ca trupa să se reunească măcar pentru scurt timp, iar acest lucru pare tot mai posibil. Lance Bass a sugerat deja că există o oarecare speranță pentru o reuniune NSYNC, informează Hollywood Life. Și Joey Fatone s-a exprimat în același fel, spunând că și-ar dori ca fiicele lui să poată experimenta cum era trupa într-un concert live: “Copiii mei nu m-au văzut niciodată cântând cu NSYNC. Așa că, pentru cei care sunt fani și au crescut ascultându-ne, simt această dorință a reuniunii. Sună ciudat, dar este adevărat – vreau să vadă și copiii mei ce facem pe scenă”.

Pași tot mai serioși spre reunirea trupei

La finalul verii trecute, trupa s-a întors în studio, iar NSYNC a urcat pe scenă la gala de decernare a premiilor MTV Video Music Awards din 2023 pentru a-i oferi artistei Taylor Swift premiul în categoria de muzică pop. “Cu peste 20 de ani în urmă, eram doar copii când am câștigat cel mai bun videoclip pop pentru “Bye Bye Bye”. A fost primul nostru VMA și a însemnat lumea pentru noi. Ne-a validat munca grea”, a spus Justin Timberlake la începutul prezentării respective.

Nu există informații clare în acest moment despre planificarea unui nou turneu, dar membrii trupei au dat de înțeles că o astfel de idee s-ar putea concretiza, fără a exista un orizont clar de timp pentru implementare. La Kelly Clarkson Show, la începutul anului 2024, Justin Timberlake a confirmat că a lucrat la muzică nouă cu cei 4 prieteni ai săi cu care a fost coleg în trupa NSYNC. El i-a asigurat pe fani că ceva nou va apărea în curând, fără să ofere alte detalii.

Albume de top și colaborări cu alte staruri ale muzicii

Înființată în Orlando, Florida, Statele Unite ale Americii, formația NSYNC a activat între anii 1995 și 2002. Albumele lansate sunt NSYNC (1997/1998), No Strings Attached (2000) și Celebrity (2001). Faimoasa trupă de băieți s-a remarcat pe scena muzicii pop la cel mai înalt nivel, cucerind topurile internaționale.

NSYNC a reușit chiar colaborări deosebite cu alți artiști importanți precum Backstreet Boys, Elton John, Stevie Wonder, Michael Jackson, Britney Spears – împreună cu Timberlake, cei doi au avut și o relație între 1999 și 2002, Phil Collins, Celine Dion, Aerosmith, Nelly, Left Eye, Mary J. Blige, Alabama și Gloria Estefan.

NSYNC este printre puținele nume din industria muzicală căreia producătorul de conținut pentru cazino Play’n GO i-a dedicat un slot video. Denumit chiar NSYNC Pop, slotul este disponibil în cazinouri cu mize reale, dar și sub formă de pacanele gratis. Justin, Lance, JC, Joey și Chris s-au reunit astfel în 2022 și în lumea divertismentului de tip casino, înainte ca fanii să se poată bucura de noi concerte.

Pe website-ul oficial al trupei NSYNC încă se pot cumpăra materiale muzicale și diverse produse originale care îi ilustrează pe componenții formației. Emblematicul “boy band” care a captivat tinerii din întreaga lume a reușit performanțe importante în planul vânzărilor de discuri – peste 56 de milioane de copii. În plus, muzica NSYNC este încă foarte ascultată pe platformele online de specialitate, așa cum sunt YouTube sau Spotify, deci rămâne permanent de actualitate.

Sursa foto – wallpaperflare.com

comments

comments