full screen background image

Expoziţie de fotografie, la Casa de Cultură „Mihai Ursachi”

Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi, în parteneriat cu clubul de arte vizuale CONCEPTART, organizează expoziţia de fotografie „The Vibration of Light”, semnată de artiştii Daniel Moisii şi Cosmin Dămoc.

Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri 22 martie 2024, începând cu ora 18:00, la Galeriile de artă LABIRINT a instituţiei de cultură.

Expoziţia de fotografie „The vibration of light” poate fi vizitată de publicul larg în perioada 22 martie – 1 aprilie.

Expun Daniel Moisii cu funcția de pictor/scenograf și coordonator al Clubului de Arte Vizuale „ConceptART” din 2007 la Casa de Cultură a Studenților Iași și Cosmin Dămoc un student la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, talentat și pasionat de fotografie membru al Clubului de fotografie “ConceptART”.

„The Vibration of Light” este o incursiune în lumea fascinantă a imaginilor obținute prin lightpainting, o tehnică care implică utilizarea luminii pentru a crea și manipula compoziții fotografice. De la folosirea luminii laser sau a luminii cu LED-uri, până la tehnici mai complexe cu iluminare statică sau mișcări de lumină, fiecare fotografie din această expoziție reprezintă o sinteză între tehnologie și artă.

Fotografii vorbesc prin intermediul culorilor, formelor și texturilor realizate cu ajutorul luminii, capturând momente efemere și transformându-le în opere de artă vizuală. Fiecare imagine este rezultatul unui proces meticulos de compoziție și manipulare a luminii, aducând în prim-planul privitorului perspective unice și impresii vizuale surprinzătoare.

Intrarea este liberă! Toți sunt invitați să descopere și să se bucure de această expoziție ce reprezintă o celebrare a creativității și a inovației în domeniul fotografiei.

Prezintă: Prof. univ. dr. Cristian Ungureanu, prorector al UNAGE Iași.

Microrecital: Summer/Night – Gabriel-Teodor Dîrțu la violă și voce & Tudor Răzvan Poiană – la chitară.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/03/22/peste-1000-de-ieseni-ajutati-pentru-a-si-gasi-un-loc-de-munca/

comments

comments