full screen background image

Copilul dispărut, căutat cu elicopter, avioane, câini și forțe din județele vecine

UPDATE ORA 12.45

În acest moment, în zona în care se efectuează căutările  sunt peste 200 de forțe de ordine din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și voluntari.
Structurilor MAI din Botoșani li s-au alăturat forțe de ordine din cadrul Inspectoratelor Județene de Jandarmi Neamț, Suceava, Iași și Bacău.
Alături de polițiști sunt folosiți șase câini de căutare salvare în mediul natural, un elicopter Smurd, un elicopter din cadrul IGAV și un avion de mici dimensiuni, aparținând voluntarilor.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Căutările micuțului de 2 ani, dispărut duminică, la ora 15.00, în comuna Tudora, au continuat pe tot parcursul nopții și sunt desfășurate și în această dimineață.

Celor peste 100 de persoane s-au alăturat forțe de ordine din cadrul Inspectoratelor Județene de Jandarmi Suceava și Bacău, precum și un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație.

Copilul se afla în vizita la o cunoștință, împreună cu familia,  când a părăsit locuința respectivă, iar în urma căutărilor, cei apropiați nu au reușit să-l identifice.

Peste 100 de forțe de ordine, polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, voluntari și câinele de urmă din cadrul Poliției de Frontieră desfășoară activități pentru localizarea minorului.
De asemenea sunt utilizate trei drone cu termoviziune, o șenilată și patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită și teren cu denivelări.

Radu Aryan are următoarele semnalmente: păr șaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.

Vestimentație cunoscută: bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidași cu lumini la talpă.
Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112 sai să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Vă recomandăm să citiți și:

Conducerea Pro România Botoșani revine în PSD

 

comments

comments