full screen background image

Minor de 2 ani căutat de peste 100 de oameni și forte de ordine în comuna Tudora

Duminică,  17 martie, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la dispariția unui minor de 2 ani, din comuna Tudora.
Acesta se afla în vizita la o cunoștință, împreună cu familia,  când a părăsit locuința respectivă, iar în urma căutărilor, cei apropiați nu au reușit să-l identifice.
Radu Aryan are următoarele semnalmente: păr șaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.
Vestimentație cunoscută: bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidași cu lumini la talpă.
Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112 sai să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.
Au fost demarate căutări în zona, la care participă polițiștii de frontieră, pompieri, jandarmi si voluntari.

Comunitate mobilizată de polițiști pentru localizarea unui copil dispărut

Peste 100 de forțe de ordine, voluntari si câinele de urmă din cadrul Poliției de Frontieră desfășoară activități pentru localizarea minorului de 2 ani dat dispărut astăzi, în jurul orei 15:00.

De asemenea sunt utilizate trei drone cu termoviziune, o șenilată și patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită și teren cu denivelări.

Polițiștii, jandarmii, pompierii, polițiștii de frontieră, precum si voluntari din comunitate s-au mobilzat și continuă activitățile pentru identificarea copilului.

comments

comments