full screen background image

Spitalul Județean Suceava îşi va digitaliza activitatea

Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava va beneficia de un proiect pe fonduri europene, în valoare de 1 milion de euro, pentru digitalizarea activității.

Obiectivul principal este obținerea unor module informatice care să deservească activitățile, începând cu înregistrarea și digitalizarea fișei pacientului, în care să fie trecute istoricul bolilor, tratamentul primit și recomandări pentru viitor.

Fondurile alocate vor permite dotarea cu computere specializate, precum și cu 125 de tablete care vor fi folosite de asistente pentru citirea codului de bare la capul pacientului și transmiterea informațiilor către un server central.

Efectul final va fi obținerea de informații în cel mai scurt timp, pentru a permite intervențiile eficiente ale personalului medical.

De asemenea, este prevăzută înființarea unui chioșc digital interactiv, unde – în baza unui cod personal – pacientul sau aparținătorii vor consulta fișa cu diagnostic și recomandări sau vor obține informații despre pacient.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/03/07/cardurile-de-energie-sunt-valabile-si-in-aceasta-luna/

comments

comments