full screen background image

“Principiul incertitudinii “- Avanpremieră la Cinema Unirea cu actori botoșăneni

Sâmbătă, 2 martie, de la ora 18.00, la Cinematograful Unirea din Botoșani, va avea loc avanpremiera Filmului  “Principiul incertitudinii“.

Filmul este o invitație la o călătorie prin universuri paralele, în timp și spațiu, într-o lume în care realitatea și percepția se estompează se dezlănțuie un lanț de descoperiri uluitoare care provoacă însăși natura existenței, o luptă psihologică împotriva timpului pentru a descoperi adevărul suprem.

Filmul arată povestea lui Ticu Ionescu, un fizician care, după o tragedie, revine la activitatea sa. O descoperire neaşteptată în cadrul unui experiment ar putea să dezvăluie existenţa unor dimensiuni suplimentare, în afara realităţii noastre cunoscute. Astfel, Ticu, cu ajutorul prietenilor săi şi porneşte într-o călătorie pentru a investiga aceste revelaţii ştiinţifice.

“Un thriller original ce investighează una dintre cele mai misterioase întrebări din fizică: problema dură a conștiinței. Este de asemenea amuzant și metafizic, romantic și visceral și publicul larg are nevoie de un asemenea film.” Jean Marie Frere, fizician University Libre de Bruxelles.

Despre procesul de creație, care a durat aproape 11 ani de la idee la peliculă, ne dezvălui detalii chiar regizorul filmului, Sebastian Bădărău:

Avanpremiera filmului “Principiul incertitudinii” va avea loc în prezența echipei, din care fac parte și doi actori botoșăneni.

Cu o durată de 1 oră şi 30 de minute, filmul este regizat de Sebastian Bădărău şi produs de ASTROFILM, ALEPH ONE, ARTES şi Universitatea de Arte „George Enescu”.

Din distribuţie fac parte: Adrian Marele, Nicolae Ionescu, Sebastian Bădărău, Erica Moldovan, Marius Rogojinschi, Bogdan Horga, Maia Morgenstern, Andrei Sava, Ioana-Natalia Corban şi Ozana Cristofor.

Bilete:
https://eventbook.ro/…/bilete-principiul-incertitudinii…

 

comments

comments