full screen background image

Luna poveștilor lui Creangă: „Povestiri din copilărie”

Opera lui Creangă este unică în felul ei, iubită atât de copii cât şi de adulţi, iar spectacolele povestirilor din copilărie vă sunt dedicate. Pe lângă clasicele poveşti de care vă bucuraţi în fiecare săptămână, Teatrul pentru copii și tinret Vasilache din Botoșani oferă șii bucuria recompensării celor mici (preşcolari şi şcolarii mici) pentru participarea la toate spectacolele Programului „Povestiri din copilărie”.

Proiectul a fost lansat în anul 2023 pentru a aniversa ziua de naștere a marelui povestitor Ion Creangă  (1 martie 1837).

Spectacolele  aferente Programului „Povestiri din copilărie” 2024:

29.02 / 02.03 / 03.03   –   Capra cu trei iezi         

07.03 / 09.03 / 10.03   –   Pupăza din tei

14.03 / 16.03 / 17.03   –   Punguţa cu doi bani

21.03 / 23.03 / 24.03   –   Dănilă Prepeleac

28.03 / 30.03 / 31.03   –   Soacra cu trei nurori

 

Astfel, dacă aveţi bilete de teatru de la toate spectacolele prezentate în cadrul acestui program (fapt ce înseamnă că aţi fost şi aţi vizionat toate spectacolele lui Creangă), puteţi fi unul din cei 5 câştigători! După ultimul spectacol al Programului „Povestiri din copilărie”, respectiv în săptămâna 1 – 7 aprilie 2024, vă invităm să depuneţi într-un plic biletele, în ordinea cronologică a datelor participării dumneavoastră la spectacole, la agenţia teatrală. Pe plic vor fi scrise datele dumneavoastră  de contact: nume, prenume, număr de telefon şi numărul de bilete depuse doar pentru spectacolele din datele sus-menţionate. Biletele de intrare la spectacole achiziționate de la agenția teatrală, precum și biletele achiziţionate on-line (acestea vor trebui să fie listate de către dumneavoastră) pentru spectacolele din Programul „Povestiri din copilărie” care vor intra în concurs vor purta ștampila rotundă „Luna martie – luna povestirilor din copilărie”, precum şi data reprezentaţiei.

Desemnarea câștigătorilor va avea loc în perioada  15– 21 aprilie 2024, prin tragere la sorţi, de către actriţa Anamaria Chelaru, iar premierea câştigătorilor va avea loc în cadrul Galei Premiilor Teatrului „Vasilache” – ediţia 2024, în luna noiembrie a anului curent. Cu această ocazie vor fi premiaţi şi câştigătorii ediţiei din anul precedent.

Cu această ocazie publicul este invitat să cumpere bilete pentru spectacolele ce vor fi prezentate în cadrul Programului „Povestiri din copilărie”!

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona  atât on-line https://www.entertix.ro/g/334/teatrul-pentru-copii-si-tineret-vasilache.html, cât şi de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Prețul unui bilet la spectacol este 15 lei.

comments

comments