full screen background image

Cel mai modern complex sportiv din România, la Iaşi

În ultima ședință de Guvern au fost aprobați indicatorii tehnico-economici aferenți obiectivului Complex Sportiv Sala Polivalentă „Regina Maria”, proiect major pentru dimensiunea sportivă a Municipiului Iași și a întregii regiuni a Moldovei.

Hotărârea de Guvern a fost publicată deja în Monitorul Oficial.

Noul complex sportiv va fi construită în zona Moara de Vânt, pe un teren al municipalității de aproape 8 hectare aflat în vecinătatea viitorului Spital Regional de Urgență.

Sala, al cărei teren principal va avea dimensiunile de 60 metri x 30 de metri, va fi folosită în permanență ca bază de antrenament pentru sportivi (handbal, baschet, volei etc.) și va avea o capacitate maximă de 9.623 de persoane.

Sala va avea multiple facilități de servire pentru public, spații comerciale, garderobe, grupuri sanitare, puncte de prim ajutor, terase exterioare etc.

Lângă clădirea principală va fi construită o sală de antrenament cu o arie construită de 1.832,60 de metri pătrați și cu o capacitate maximă de 110 persoane.

În cadrul complexului vor fi amenajate și terenuri sportive în aer liber cu o suprafață totală de 1.666 de metri pătrați.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/02/28/incepe-campania-iasul-nostru-curat/

comments

comments