full screen background image

Spectacole oraganizate de Centrul pentru Cultură și Arte Neamț

Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț anunță o serie de spectacole speciale dedicate mamelor.

Prima oprire din această serie de evenimente va avea loc la Căminul Cultural din comuna Ștefan cel Mare, pe 3 martie 2024.

Continuând seria de evenimente, vor fi prezenți invitați speciali, printre care și Mihai Trăistariu.

Programul detaliat al evenimentelor este următorul:

– Duminică, 3 martie 2024, ora 13:00, la Căminul Cultural din comuna Ștefan cel Mare: Spectacolul „O floare pentru mama” prezentat de clasa de canto tradițional, în colaborare cu Asociația culturală „Hanul Șerbești”.
– Vineri, 8 martie 2024, ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Piatra-Neamț: Spectacolul folcloric „Mamă frumoasă, primul meu rai” oferit de grupul vocal „Floare de colț” al Școlii Populare de Artă Piatra-Neamț.
– Sâmbătă, 9 martie 2024, ora 15:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Piatra-Neamț: Spectacolul „Cât de frumoasă ești, mamă dragă!” prezentat de clasa de dans tradițional și Ansamblul folcloric „Comorile Neamțului”, alături de invitatul special Mihai Trăistariu.
– Duminică, 10 martie 2024, ora 16:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Piatra-Neamț: Spectacolul „Du-mă, dorule, la mama” susținut de elevii clasei de canto tradițional și Ansamblul de cântece populare „Nemțișorul”, alături de invitatul de onoare, interpreta Mihaela Tabură.

Invitațiile și biletele sunt disponibile la Secretariatul Centrului, iar pentru mai multe informații puteți contacta Centrul la numărul de telefon 0233.214.026.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/02/28/gpp-2-piatra-neamt-modernizata-cu-fonduri-europene/

comments

comments