full screen background image

Proiectul „Oaza de verdeață” din cartierele ieşene

Municipalitatea ieșeană a publicat, recent, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), procedura de licitație pentru continuarea lucrărilor privind proiectul „Oaza de verdeață din cartierul nostru”, un program comunitar de revitalizare a spațiilor publice abandonate sau degradate, de mici dimensiuni.

Valoarea contractului este de aproximativ 3 milioane de lei, fără TVA, iar firmele interesate pot depune ofertele financiare până cel târziu la data de 11 martie 2024, ora 15:00.

Procedura este una simplificată.

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice, licitația este împărțită în două loturi.

Primul se referă la executarea lucrărilor de arhitectură peisagistică a spațiilor verzi iar al doilea se referă la executarea lucrărilor de reparare a drumurilor.

Conform informațiilor publicate pe SEAP, obiectivul principal al proiectului „Oaza de verdeață din cartierul nostru” este îmbunătățirea mediului urban din municipiul Iași prin realizarea unui proiect de revitalizare a 5 terenuri degradate, cu o suprafață cumulată mai mare de 10.000 de metri pătrați.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/02/23/noul-sediu-al-operei-iesene-in-dezbatere-publica/

comments

comments