full screen background image

Elevii de la CNEH, rezultate foarte bune la simularea examenului de Evaluare Națională

Rezultate bune și foarte bune au fost obținute de cei 29 de elevi de clasa a VIII-a de la Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” (CNEH) Rădăuţi la simularea examenului de Evaluare Națională – prima generație de la reînființarea ciclului gimnazial.

Cei 29 de elevi ai clasei a VIII-a, îndrumați de prof. Beatrice Halip la limba și literatura română, în același timp și dirigintă a clasei, prof. Loredana Strugariu, în clasele V-VII, și prof. Vasile Roșca, în clasa a VIII-a, la matematică, au obținut rezultatele bune și foarte bune la simularea examenului de Evaluare Națională, rezultate concretizate într-un procent de promovare de 100% la limba și literatura română și 79,31% la matematică (de menționat că două note din cele 6 de sub 5,00 au fost de 4,95!), precum și note și medii, în general, bune și foarte bune, mediile fiind de promovare în procent de 100%.

“Prognoza și speranțele elevilor, părinților, cadrelor didactice și conducerii liceului sunt că la examenul de Eveluare Națională rezultatele vor fi și mai bune și cei 29 de elevi ai primei promoții de la reînființarea ciclului gimnazial vor fi admiși în ciclul de învățământ liceal la liceul și specializarea pe care și le dorește fiecare.”, au transmis director, prof. dr. Adrian-Nicolae Puiu, și director adjunct, prof. dr. Luminița-Mirela Lăzărescu.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/02/26/adunarea-generala-a-asociatiei-nationale-a-cadrelor-militare-in-rezerva-si-in-retragere-sucursala-radauti/

comments

comments