full screen background image

Costel Șoptică a demisionat de la conducerea PNL Botoșani. Iftime candidează la CJ

Deputatul Costel Șoptică a demisionat de la conducerea PNL Botoșani. Omul de afaceri Valeriu Iftime devine președinte al PNL și va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani.
“În cadrul întâlnirii de astăzi ce a avut loc la Sediul Central al Partidului Național Liberal din Modrogan, domnul Valeriu Iftime și-a anunțat candidatura pentru președinția Consiliului Județean Botoșani din partea PNL.
Așa cum am promis în conferința de presă și mai cu seamă respectând deciziile BPN al Partidului Național Liberal cu privire la candidatura pentru Consiliul Județean, țin să vă anunț că mă retrag din funcția de președinte al Filialei PNL Botoșani, urmând ca domnul Iftime care și-a asumat candidatura pentru CJ să devină președinte interimar al Filialei.
Vă mulțumesc tuturor pentru implicarea în activitatea politică, pentru rezultatele remarcabile pe care am reușit să le obținem împreună și sper ca în continuare acestea să fie în creștere.
Rămân același om dedicat idealurilor noastre liberale, la care puteți apela oricând.
Mult succes, Valeriu Iftime, în lupta pentru președinția Consiliului Județean Botoșani!” a scris parlamentarul pe pagina sa de socializare.

comments

comments