full screen background image

Târgul de Nunţi “Bucovina”, la Iulius Mall Suceava

În perioada 9-11 februarie, la Iulius Mall Suceava va avea loc Târgul de Nunţi “Bucovina” – ediţia a XVI-a.

Cel mai reprezentativ eveniment din județ, dedicat evenimentelor private și momentelor importante din viața unui cuplu, revine cu o nouă ediție care va avea loc în incinta Iulius Mall Suceava, parter.

Târgul de Nunţi “Bucovina” este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall Suceava și VIVAFM Suceava.
Evenimentul aduce cei mai importanți expozanți din domeniul evenimentelor private, care timp de trei zile, vă așteaptă cu cele mai bune oferte.

Cuplurile care își doresc o nuntă de poveste, sunt așteptate în perioada 9 – 11 februarie 2024 la Iulius Mall Suceava, unde expozanții, specialiști în domeniu evenimentelor private au pregătit nenumărate oferte și promoții pentru întreaga gamă a serviciilor dedicate evenimentelor private.

Viitoarele mirese sunt asteptate în cadrul evenimentului de către casele de modă care își vor prezenta cele mai noi modele de rochii de mireasă, iar mirii și domnii care vor să își personalizeze costumul, sunt așteptați de către atelierele de croitorie care vor prezenta în cadrul târgului, cele mai moderne creații vestimentare.

Cuplurile care sunt în căutarea verigehtelor vor găsi în cadrul târgului brand-uri de bijuterii și reduceri de neegalat pentru verighete și inele de logodnă cu pietre prețioase și multe alte bijuterii, care vă pot completa ținuta marelui eveniment. Totodată, târgul oferă cuplurilor un bun prilej pentru achiziționarea cadoului perfect de Ziua Îndrăgostiților.

Dacă sunteți în căutarea unei locații pentru desfășurarea evenimentului, atunci Târgul de Nunți “Bucovina” este locul perfect pentru a vă întâlni cu reprezentanții saloanelor și restaurantelor, care vă așteaptă cu oferte și pachete integrate pentru serviciile de închiriere săli, iar cofetăriile și specialiștii în îndulcirea petrecerilor vă așteaptă în cadrul târgului cu o varietate de torturi și prăjituri și renumitele candy bar-uri.

Invitațiile, mărturiile, aranjamentele florale și a decorațiunile, serviciile de închiriere mașini de lux și serviciile foto-video sunt nelipsite din cadrul târgului, iar cuplurile care doresc să ofere invitaților momente și amintiri memorabile, sunt așteptate de către profesioniștii din domeniu cu pachete speciale de care puteți bebeficia doar în perioada târgului.

De asemenea, în cadrul târgului veți găsi un Wine Zone, special amenajat și dedicat cramelor și cocktail bar-urilor, iar specialiștii din domeniu vor asigura cele mai bune sfaturi și oferte la selecțiile de vinuri, șampanie și coctail-uri, care vor garanta reușita petrecerii voastre.

Târgul de Nunți “Bucovina” este locația perfectă, unde veți găsi gama completă de servicii specializate pentru evenimente private!

Sunteţi așteptaţi între 9 şi 11 februarie 2024, la parterul Iulius Mall Suceava, să beneficiați de ofertele și reducerile de neegalat, aduse de expozanți doar în perioada târgului.

Deschiderea evenimentului va fi asigurată de VIVAFM – partener regional al evenimentului. Pe perioada târgului expozanții vor organiza o tombolă cu premii speciale, iar extragerea câstigătorilor va avea loc în cadrul emisiunii live VIVAFM.

Ca în fiecare an, locația evenimentului este pusă la dispoziție de partenerul Iulius Mall Suceava, care asigură atât expozanților cât și vizitatorilor, un spațiu generos și diversificat, în care pot desfășura și beneficia de multiple activități și servicii.

Program de vizitare va fi între orele 10:00 şi 22:00.

Pentru orice informaţii suplimentare, echipa de organizare vă stă la dispoziţie:
CONTRACTARE: Teona Moisă: 0749 145 569 sau Adriana Moșneagu: 0740 252 222
TEHNIC: Andrei Pîțul: 0741 221 495

comments

comments