full screen background image

Atleţi dorneni, medaliaţi în Ungaria

Cea mai buna sportivă din Ţara Dornelor, Costiuc Claudia, legitimată la C.S.M. Dorna Vatra Dornei confirmă o formă bună la început de an.

Pe 20 ianuarie, ea a participat la un Meeting Atletic de la Nyiregyhaza – Ungaria, unde a sosit a doua în proba de 800 de metri și şi-a asigurat baremul pentru două competiții majore.

Pe 4 februarie, sportiva va lua startul la Campionatul Balcanic U 20 Indoor de la Belgrad/Serbia și la Campionatul Balcanic de Seniori, care va avea loc la Istanbul /Turcia în data de 10 februarie.

Claudia Costiuc, în cadrul Meetingului Atletic de la Nyiregyhaza /Ungaria, a reconfirmat încă odată baremul pentru Campionatul Mondial U20, care va avea loc în luna august, la Lima/Peru.

Tot la Nyiregyhaza, sportivul Prâsneac Alexandru, legitimat la C.S.M. Dorna Vatra Dornei, a sosit pe locul al treilea, reușind să confirme baremul pentru Campionatul Balcanic U20 de la Belgrad /Serbia.

Prâsneac Cristian, antrenor la C.S.M. Dorna Vatra Dornei ne-a declarat: “Am început anul cu un cantomanent centralizat la Băile Felix, unde conducerea Clubului a înţeles că dacă vrei să faci performanță nu te poți antrena la Vatra-Dornei, unde erau temperaturi foarte scăzute și nu avem mijloce de refacere! Aș vrea să mulțumesc celor din conducerea clubului pentru incredere! La Băile Felix am avut condiții foarte bune de antrenament, am avut mijloace de refacere corespunzătoare și la finalul cantomanentului, cu startul luat la Nyiregyhaza, s-a văzut și forma bună a sportivilor noștri. Sperăm într-un sezon Indoor bun, unde vrem să aducem dornenilor multe bucurii prin performanțele sportivilor mei. Aș vrea să mulțumesc și sponsorului personal al sportivilor – Apa Bucovina.”

comments

comments