full screen background image

VIVA FM aduce ritmurile deep house & afro în regiunea Nord-Est a țării

Simți ritmul armonios, trăiești fiecare beat și vibrație. Inima bate în sincron și observi cum stresul de peste zi dispare. Dai volumul mai tare și începe să-ți placă din ce în ce mai mult ritmurile deep house. Salvezi VIVA FM la posturi preferate de radio și asculți în fiecare seară VIVA DEEP MUSIC.

De la 17:00 până spre miezul nopții transformăm undele radio într-o veritabilă experiență muzicală. Cele mai fresh ritmuri de deep house și afro music, artiști deja cunoscuți sau pe val, la VIVA FM asculți un playlist meticulos selecționat.

La VIVA DEEP MUSIC îți umpli serile cu ritm, cu energie și cu o conexiune unică pe care doar muzica o creează. Mai uiți de taskuri, de griji și de agendă și-ți faci propria dietă antistres, cu muzică bună în doze mari.

Îmbinând elemente de jazz, funk și soul, muzica deep house e o călătorie audio unde fiecare notă are povestea ei. Dacă voiai un ghid în lumea muzicii electronice, pășind ușor în tendințele noi și redescoperind clasicele genului, VIVA FM e postul de radio pe care îl cauți. Fie că ești în mașină, acasă sau la o petrecere cu prietenii, VIVA FM este aici să adauge acel „ceva” magic atmosferei.

Nu rata programul nostru de deep house și afro music, în fiecare seară de la 17:00 până spre miezul nopții. Ascultă muzică autentică și fă din fiecare seară o petrecere pe gustul tău! Ne poți asculta și pe vivafm.ro

 

comments

comments