full screen background image

Expoziția Naturopolis, la Piatra Neamţ

Muzeul de Artă Piatra-Neamț găzduiește expoziția Concursului de Fotografie de Natură Urbană Naturopolis, ediția 2023, organizată de Complexul Muzeal Național Neamț.

Evenimentul a reprezentat a captat atenția pasionaților de fotografie de natură din întreaga țară, sub motto-ul inspirat “Natura de lângă noi”.

Concursul, desfășurat de FORONA, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov, și-a propus să evidențieze frumusețea și diversitatea naturii în mediul urban.

Sub tema “Natura de lângă noi”, participanții au fost încurajați să surprindă modul în care animalele și plantele sălbatice se adaptează în medii antropizate, subliniind aspectele benefice ale conviețuirii omului cu viața sălbatică în zonele locuite.

Expoziția Naturopolis, care adună laolaltă toate operele finaliste ale concursului, va fi deschisă publicului la Muzeul de Artă Piatra-Neamț în perioada 22 ianuarie – 29 februarie 2024.

Acest eveniment propune o explorare a conexiunii dintre om și natură în mediul urban, evidențiind adaptarea vieții sălbatice și subliniind importanța conservării mediului.

comments

comments