full screen background image

Expoziția Concursului de Artă „Obiceiuri de iarnă în imaginația copiilor”, la Rădăuţi

Clubul Copiilor Rădăuți organizează, în perioada 15 – 20 ianuarie 2024, la Galeria de Artă „Traian Postolache” Rădăuți, Expoziția Concursului de Artă „Obiceiuri de iarnă în imaginația copiilor”.

Concursul aflat la cea de-a XXI-a ediție, a adunat peste 700 de lucrări realizate de elevi talentați din România și Republica Moldova.

Cercul de desen – pictură de la Clubul Copiilor Rădăuți inițiază în tainele desenului și ale picturii copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani de la toate școlile din Rădăuți și din împrejurimi.

Cercul s-a remarcat de-a lungul timpului prin numeroasele premii obținute la concursuri internaționale, naționale, regionale și județene şi organizează în luna decembrie, sub coordonarea Clubului Copiilor Rădăuți, concursul național „Obiceiuri de iarnă în imaginația copiilor”.

La sfârșitul fiecărui an școlar, cercul de desen – pictură organizează la Galeriile de artă Rădăuți „Salonul anual al cercului de pictură”, în care prezintă publicului rădăuțean cele mai bune lucrări realizate în anul respectiv de membrii clubului.

 

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/01/19/campionatul-balcanic-de-ciclocros-la-vatra-dornei/

comments

comments