full screen background image

USR cere demiterea conducerii CTP Iași

USR Iași cere demiterea conducerii Companiei de Transport Public (CTP) Iași.

Acest lucru a fost solicitat prin intermediul unui comunicat de presă.

Gruparea politică susţine că CTP este o “companie dezastru, amorțită şi nefuncţională care, pe un ger cumplit, a lăsat iesenii de izbeliște, ore în șir, în stații”.

USR mai susţine că “echipa managerială de la CTP este incapabilă şi dezinteresată să asigure deplasarea în timpi optimi și în condiții de siguranță a cetățenilor, acesta fiind un pericol pentru comunitate”.

“Poate mai bine de o sută de mii de ieșeni sunt de câteva zile victimele unui sistem administrativ iresponsabil, iar CTP Iași a devenit o companie de întins capcane, în loc să fie o societate care să ofere servicii publice de calitate. Acești indivizi cuibăriți în confort, care iau decizii remote, cu indemnizații de șef de stat, trebuie demiși și aceasta este opinia a mii de ieșeni care s-au pozat degerați în stații, așteptând să fie preluați de mijloace de transport în comun. Numai că ele au tras pe dreapta fiind bune doar de fotografiat, în nămeți. Oamenii sunt disperați, îngrijorați, prizonieri în propriul oraș și o astfel de pasivitate a administrației nu poate fi tolerată”, a transmis senatorul Marius Bodea, candidatul USR la Primăria Municipiului Iaşi.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/01/10/peste-500-de-dosare-acceptate-la-rabla-local/

comments

comments