full screen background image

Grevă de avertisment la AJOFM Suceava

Pe baza voinței exprimate în urma referendumului sindical, angajaţii din cadrul Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava anunță că, în data de 22 noiembrie 2023, între 08:00 și 10:00, va avea loc o GREVĂ DE AVERTISMENT.

Mai mult, începând cu data de 27 noiembrie 2023, sindicaliştii vor declanșa o GREVĂ GENERALĂ.

Conform AJOFM Suceava, revendicările sunt clare și necesită soluționare imediată:

“1. Salarii Echitabile: Cerem salarii egale cu cele din alte instituții (ANAF, sănătate, APIA etc.) şi refuzăm să mai tolerăm diferențele semnificative în salarizare față de colegii noștri.

2. Condiții de Muncă Optime: Vrem un mediu de lucru sănătos și sigur, cu resurse adecvate pentru activități normale.

3. Deficit de Personal: Solicităm alocarea imediată a personalului necesar pentru a face față volumului de muncă.

4. Plata Orelor Suplimentare: Alocarea imediată a resurselor pentru plata orelor suplimentare efectuate de către angajații noștri.

5. Stabilitatea Locurilor de Muncă: Cerem asigurarea stabilității locurilor de muncă și o analiză detaliată pentru o dimensionare corectă.

6. Optimizarea Aplicațiilor Informatice: Dorim asigurarea de aplicații informatice eficiente și conforme cu cerințele legislative, cu un timp de răspuns rapid.

7. Statut Inspector de Muncă/Inspector Social: Adaptarea reglementărilor la realitățile actuale.

Aceste solicitări intră în sfera justificată și pertinentă, fiind susținute și amplificate de o notabilă scădere a puterii de cumpărare. Guvernanților, vă solicităm respect și tratament echitabil față de contribuția noastră la societate! O soluționare rapidă și fermă a celor expuse este esențială pentru restabilirea echilibrului și a justiției în instituțiile noastre.”, au transmis angajaţii AJOFM Suceava.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/11/15/greva-spontana-la-ajofm-suceava/

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza