full screen background image

Bal caritabil pentru copii cu autism, la Rădăuţi

Vineri, 17 noiembrie, la Rădăuți a fost organizat un bal caritabil pentru strângerea de fonduri în vederea ajutorării copiilor cu autism.

Participanții, pe lângă achitarea biletelor de participare, au licitat diferite produse printre care au fost: bijuterii oferite de sponsori, o sticlă de vin de colecție, o minge de tenis semnată de Novak Djokovici, dar și tablouri pictate de copii cu autism.

Tablourile au fost cele mai apreciate, sumele licitate fiind consistente.

Mulți dintre cei care au cumpărat tablouri le-au donat la rândul lor fundației “Hope’S“, pentru a fi folosite și în alte scopuri.

La eveniment au fost prezenți primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, consilieri locali, deputații Gheorghe Șoldan și Eugen Bejinariu, primari din zona Rădăuți, oameni de afaceri, dar și persoane care au dorit să contribuie la ajutorarea copiilor cu autism.

Pe lângă sumele licitate au fost și persoane fizice, societăți comerciale și organizații care au donat fundației “Hope’S” diferite sume de bani.

Organizatorii au pregătit și o tombolă la care cei prezenți la eveniment au putut câștiga diferite produse oferite de sponsorii balului.

Inițiatoarea acestui eveniment, doamna Cristina Airinei, împreună cu fundația “Hope’S”, a mulțumit tuturor celor prezenți, declarându-se impresionați de generozitatea participanților pentru a le face copiilor bolnavi de autism o viață mai bună!

Colegul nostru, Manuel Costache, a vorbit cu Părintele George Chiculiță, de la fundația Hope’s:

 

 

Amănunte despre eveniment ne-a oferit şi Cristina Airinei:

 

 

Radio VIVAFM a fost partener media al evenimentului.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/11/16/bal-caritabil-pentru-copii-cu-autism-la-radauti/

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza